غذای آذری (گارنی یاریخ) / لیلا

یک غذای آذری (بادمجون شکم پاره)
گارنی یاریخ:
بادمجونو با پوست دو نیم کنین
وسطشو خالی کنین
کمی در روغن سرخ کنین
و مواد آماده گوشت چرخی و فلفل دلمه ای و ادویه و رب و پیاز داغ پخته رو توش پر کنین
و با آب و رب در ماهیتابه با درب گذاشته بپزید.
دستور غذا در نهایت خلاصه گویی!
لیلای خوب مرا در آدرس زیر بخوانیدش:
+ نوشته شده در پنجشنبه بیست و هفتم تیر ۱۳۹۲ ساعت ۹:۲۹ ب.ظ توسط پرنیان
|
سلام و سیب و سعادت!